Категории

Водач SDS-max 500мм. за боркорона | RAIDER Преглед отблизо

Водач SDS-max 500мм. за боркорона | RAIDER

RAIDER

157802

Код на продукта: 157802 - Дължина на водача: 500 мм.

Повече детайли

157802

14,99 лв

Техническо описание

Видводач
Дължина500 мм.

Повече информация

Водачът със захват SDS-max. на Raider е предназначен за работа с боркорона. Дължината на водача е 500 мм. Изработен е от висококачествена стомана с голяма здравина.


Raider
 е добре позната марка у нас и е сред най желаните за инструменти, съчетаващи едновременно отлично качество на достъпна цена. 


Характеристика
:

Захват: SDS-max

Дължина: 500 мм.

RIDER logo

   Марката инструменти Raider е позната и утвърдена на пазара в България от повече от 12 години със съотношението си между ниска цена и качеството което получавате. Марката Ел. инструменти Rider и Rider PRO покриват цялата гама от електрически инструменти като: бормашини, дрелки, поялници, фрези за дърво, мото фрези, косачки и тримери, резачки за дърва и много други.
Също така с марката Райдер при нас ще откриете и много машини покриващи на практика всички отрасли като: Дървообработване, строителство и ремонт, металообработване и голяма гама от градинска техника. Raider е една от най желаните марки за сервизно оборудване тъй като предлага голяма гама от инструменти и авто лебедки. При нас освен машини и инструменти ще намерите и всички консумативи за тях.

Клиенти, които купиха този продукт, купиха също и:

30 други продукти в същата категория:

Избрани категории