Категории

Информация

Ръчни инструменти

Ръчни инструменти

Ръчни инструменти Категорията съдържа 8 продукта.

Подкатегории

 • Ключове

  В категорията ключове ще намерите всички видове ключове: Ключове лули, глухи, гаечни и звездогаечни както и тръбни и френски ключове. Предлага се разнообразие на всички ключове на различни марки производители с бързо търсене на ключове по размер, покритие, серия и други. Можете на намерите и цялата гама на предлаганите Динамометрични ключове, Специализирани и Ключове с тресчотка. Вижте цените на всички ключове и поръчайте онлайн с доставка.

 • Гедоре

  В тази категория имаме комплекти ръчни инструменти, подредени в специални удароустойчиви кутии, с много лесни за откриване инструменти и удобен пренос. Разполагаме с куфари с различни видове инструменти и различни по брой части, комплекти за смяна на маслен филтър, адаптори за върток, тресчотен адаптор за вложки, ударни адаптор и комплекти адаптори

 • Отвертки

  Многообразието от винтове налага и широката гама от различни модели отвертки. Разполагаме с изключително голямо разнообразие от различни видове и модели отвертки с различен връх, подхождащи на определен шлиц на главата на винта. Ето някои от тях: Pozidrive, Torx, Philips, Torq-set, SB, SW, външен и вътрешен шестостен, и още динамометрични, със сменяеми накрайници, отвертки държачи за накрайници, комплекти и много още.

 • Клещи
 • Ножици

  В тази категория ще откриете различни по форма, размери, предназначение и качество ножици. Ножиците биват:за PVC тръби, за кабели, градински, домакински, овощарски, за клони, за арматура, за ламарина, с въртяща глава. Каквито и ножици да Ви потрябват те са тук!

 • Тръборези

  В нашия онлайн магазин Ви предлагаме тръборези за метални тръби (Cu, Cu-Al, Cu-Inox и поцинковани) както и тънкостен тръборез на фирмите Gadget, JACKWAY, SEALEY.

 • Макетни ножове

  Разполагаме с голямо разнообразие от макетни ножове. Те са леки, икономични и изключително лесни и удобни за употреба. Тук ще намерите: метални или пластмасови, с широчина на острието от 9 до 25 мм, с фиксирано или трапецовидно прибиращо се острие, с пластмасов или метален водач. Всички продукти са гаранция за най-високо качество

 • Ножовки

  В нашия богат онлайн магазин ще откриете различни видове ножовки, овощарски триони, ръчни дърводелски триони, триони за гипскартон, триони за газобетон, ръчни ножовки за метал и много други.

 • Чукове

  В нашия каталог ще намерите всякакви видове чукове: гумени, пластмасови, метални зидарски, за цепене, кофражистки и шлосерски чукове, чукчета за шлака, каменарски, монтажни, електричарски, тенекеджийски, монтажни и стоманени чукове за стъкло.

 • Секачи, пробои и шила

  В нашия магазин има всичко нужно на един майстор като секачи, пробои, длета и шабъри. Разполагаме и с комплекти съдържащи различен по брой и вид инструменти като: цилиндрични полирани пробои с диаметър от 2 до 12 милиметраи дължина 150 милиметра, конусовидни полирани пробои и шабъри с размер от 85 до 200 милиметра.

 • Триони

  В тази категория Ви предлагаме голямо разнообразие от дърводелски триони за рязане на дъски, дървени трупи и други дървени детайли от не много твърдо дърво, триони за рязане на храсти и клони, за рязане на дървета, за творене на скулптури от дърво, извършване на дребни ремонти и други задачи.

 • Пили

  Пилите служат за отнемане чрез пилене на тънък слой от материала. В зависимост от материала, който ще бъде обработван, пилите са различни по размер, профил и насечка. Според формата си пилите са плоски, квадратни, кръгли, полукръгли, трапецовидни, триъгълни, ножови и други. В тази категория ще откриете и мощни пневматични пили. Всички продукти са с най-високо качество.

 • Телени четки

  Подходящи са за почистване на повърхности и премахване на стар слой боя, лак или ръжда. Работната част на четката се състои от метална тел, която бива права или на вълни, която може да бъде изработена от стоманена или месингова тел. Принас може да откриете така необходимата ви по вид четка от тип: плоски, прави и дъгообразни, с дръжка или без дръжка, ръчни от стоманена тел, за тръби с резба, месингови, стругарски, четки тип “лула” и други

 • Брусове

  В нашият каталог за заточване на метални режещи инструменти сме събрали: брусове за заточване на коси, белгии, произведени от силициев карбид, комбинирани брусове и корунд за заточване на ножове. Брусовете са удобни за всички равни и извити режещи ръбове.

 • Такери

  С такерите посредством скоби и кламери се прикрепват различни материи, като например: дамаски за обличане на меки мебели, противокомарни мрежи към дървени рамки, уплътнителните ленти и много други. Разполагаме с пневматични такери, газови такери, акумулаторни работещи с Li-Ion, Ni-MH или Ni-Cd батерии, както и консумативите за тях

 • Нитачки

  Ръчни, акумулаторни, пневматични нитачки каквото Ви трябва ние го имаме. Освен стандартните и хоби ръчни нитачки за попнитове, разполагаме и с нитачки с въртяща се глава, пантографни, лостови и професионални модели.

 • Изолирани инструменти
 • Пинсети
 • Тръбни и водопроводни инструменти
 • Тръборези