Категории

Информация

Ключове

В категорията ключове ще намерите всички видове ключове: Ключове лули, глухи, гаечни и звездогаечни както и тръбни и френски ключове. Предлага се разнообразие на всички ключове на различни марки производители с бързо търсене на ключове по размер, покритие, серия и други. Можете на намерите и цялата гама на предлаганите Динамометрични ключове, Сп...

В категорията ключове ще намерите всички видове ключове: Ключове лули, глухи, гаечни и звездогаечни както и тръбни и френски ключове. Предлага се разнообразие на всички ключове на различни марки производители с бързо търсене на ключове по размер, покритие, серия и други. Можете на намерите и цялата гама на предлаганите Динамометрични ключове, Специализирани и Ключове с тресчотка. Вижте цените на всички ключове и поръчайте онлайн с доставка.

Още

Ключове Категорията съдържа 19 продукта.

Подкатегории

 • Ключове гаечни

  В категорията гаечни ключове са добавени различните видове ключове гаечни с възможност за търсене по размери и покритие. Предлагат гаечни ключове на всички размери от 6x7мм до 50x55мм. с различно покритие, полирани. матирани и пресовани на различни марки и цени онлайн. Спестете време с бързото търсене на гаечни ключове и доставка на добри цени онлайн.

 • Ключове звездогаечни

  В категорията звездогаечни ключове са добавени различните видове ключове звездогаечни с възможност за търсене по вид: обикновен, удължен, ключове с тресчотка. раздвижен и рязана звезда с размери от 6мм. до 60мм. Предлагат се и ключове с различно покритие, полирани. матирани и пресовани. В каталога са добавени ключове звездогаечни на различни марки производители с голямо разнообразие на цени.

 • Ключове лули

  Онлайн каталог за ключове лули на всички предлагани марки с функционално търсене марка производител, размери, покритие и окомплектация. Ключовете лули са двойни ключове с размери от 6x7мм. до 41x46мм. Намерете търсения от Вас ключ лула или ключове лули комплект на добри цени онлайн с доставка, използвайки филтъра по долу.

 • Ключове звезда

  Предлагаме Ви най-различни ключове звезда за комфортно завиване и развиване на труднодостъпни места. Има разнообразие от видове: Г-образен, дъгообразен, еврейска звезда, звезда, извит, лула, реверсивен, рязана звезда, с тресчотка, удължен. Както и разнообразие от размери и марки.

 • Ключове с тресчотка

  Звездогаечният ключ с тресчотка е много удобен инструмент за завиване или развиване на болтове. Оборудван е с въртящ се механизъм, което не налага пълното въртене на инструмента. Асортимента ни от този тип инструмент е много богат и съдържа следните типове:стандартни, тип лули, с тресчотка и палец, с тресчотка и чупеща глава и с тресчотка, палец и чупеща глава. Разполагаме и с пълни комплекти за работа

 • Динамометрични ключове

  Динанометричният ключ е необходим на майсторите, за да знаят с какво усилие се затяга или развива болта. Динамометричният ключ се използва ремонт на автомобила, сглобяване на различни видове устройства и строителни конструкции. Тук може да откриете подходящи динамометрични ключове с размер на квадрат 1/2', 1/4', 3/4' и 3/8' и ключове мултипликатори 1/2'–3/4', 1000 Nm и 3/4”–1', на 2700 Nm.

 • Глухи ключове

  В категория ще откриете голям избор от различни по вид и захват глухи ключове и въртоци за тях. Разполагаме с различни видове стандартни двустранни глухи ключове, Г - образни, усилени и комплекти от двустранни глухи ключове с различни размери от 6 - 22 милиметра и от 6 - 32 милиметра.

 • Тръбни ключове

  В категорията ще намерите тръбни ключове от най-различен вид. Разполагаме с всякакъв вид водопроводни ключове за изграждане и ремонт на водопроводни инсталации както за професионалисти, така и за любители: верижни, еднораменни и двураменни водопроводни ключове, регулируеми и ремъчни водопроводни ключове на различни производители, и винаги с високо качество.

 • Френски ключове

  Ключовете от тази категория са едни от най-разпространени и използваните инструменти както в бита, така и в строителството. Благодарения на удобната дръжка и здравия захват лесно може да развиете и завиете различни по размери болтове и винтове. Ключовете тип Френски се предлагат в най-различни размери и различни по вид глави.

 • Шестограми

  Шестограмите в нашия онлайн магазин с Г-образна форма са с различен размер, със сферична форма на накрайника за развиване и завиване под ъгъл. Разполагаме с комплекти, включващи от 6 до 24 Г-образни инчови и милиметрови шестограмни ключове, удължени милиметрови Г- образни, комплекти инчови сферични шестостенни Г-образни и комплекти сферични шестостенни Г-образни ключове.

 • Торксове

  Сечението на Торкс ключовете е под формата на звезда с 6 лъча. Такъв тип се използва често при ремонта на автомобила, битовата техника, велосипеда, компютрите и други. Ключовете и отвертките от този тип са маркирани с Т или ТX заедно с добавен след тях номер на размера. В магазина ни ще откриете размери от Т 5 до Т 70 с различен захват, форма, вид и окомплектовка.

 • Дванадесетограми

  В нашият онлайн каталог за инструменти ще откриете висококачествените ни шестограми, които са така необходими на всеки майстор-любител или на големите автосервизи. Разполагаме с богат асортимент от различни по вид, размер, захват, и марка шестограми от M4 до M18, и на 1/2", 3/8", 1/4" с вложки и без.

 • Специализирани ключове

  В нашия онлайн магазин разполагаме с най-богатата гама от специализирани инструменти за автосервизи и работилници. Разполагаме с различни по предназначение инструменти като например: за шарнири, за алтернатор, за бренери, за велосипед, за водна помпа, за двигател, за демпферни шайби, за инжекторни тръбички, за капачка бензинова помпа, за картер, за клапани, за колянов вал, за кормилна рейка, за маслен филтър, за свещи, за секретни болтове, за спирачни тръбички и много други.

 • Ключове с чупеща се глава
 • Ключове звезда срязана
 • Сгъваеми шестограм
 • Секторни ключове
 • Ударни ключове
 • Удължени Т-образни ключове

Филтрирайте по:

Производител