Категории

Спрей почистващ/дезинфектиращ климатик 2 бр. | MAGNETI MARELLI Преглед отблизо

Спрей почистващ/дезинфектиращ климатик 2 бр. | MAGNETI MARELLI

MAGNETI MARELLI

Почистващ и дезинфектиращ спрей е предназначен за всеки професионален сервиз, в който една от услугите е обхватът на работата, свързана с климатичните системи.

Повече детайли

007950024870

21,99 лв

9224

007950024870

Техническо описание

Видконсумативи

Повече информация

Почистващ и дезинфектиращ спрей е предназначен за всеки професионален сервиз, в който една от услугите е обхватът на работата, свързана с климатичните системи.


Този продукт е напълно функционален "GRANATE", използван за извършване на процеса на почистване на климатичната система на замърсяване, токсини и бактериална флора, застрашаващи здравето на потребителя на превозното средство. Гранадата може да се използва както директно в климатичната система, така и чрез дозиране на веществото в газообразно състояние директно в системата, както и вътре в автомобила или друго превозно средство, оборудвано с климатик.


Крема "ВМС" 100 мл в количество от две части, които се използват, както следва:

  • Преди дезинфекция на климатичната инсталация премахване на филтъра, монтиран в системата, ако 
  • Определяне на скоростта на вентилатора, докато включвате запалването.
  • затворете прозорците на колата 
  • Използване на агента спрей в купето
  • Когато използвате вещества от "GRANAD", контейнерът трябва да се постави пред облицовката под краката на пътника. 
  • По време на процеса на използване, вратите на автомобила трябва да се затварят през цялото време 
  • След дозиране, добре проветрете колата, като отделите 15 минути за това действие


Активна пяна 150 мл в е вещество, което се подава в климатичната система, за да се почисти, като същевременно се грижи за състоянието на изпарителите в климатичната инсталация.


Активна пяна трябва да се използва, както следва:

При въвеждане на вентилационната тръба за разпределяне на веществото, което прониква през преходи изпарители ефективно подлагат на почистване на устройство за кондициониране на въздуха.
Целият комплект е тестван в много страни и се счита за много ефективна мярка. Той може да се използва за лични цели, както и в условията на професионална работа.
Двете бутилки, които комплектът съдържа, увеличават възможностите за почистване, като осигуряват ефективно отстраняване на микроорганизмите от климатичната система. Ефективността на предлаганата от нас серия се потвърждава и лекотата на използване гарантира безопасно и напълно ефективно администриране на агента за климатичната система.

30 други продукти в същата категория: