Категории

Ролетка магнитна двоен стоп метална 10м. х 25мм. | Topmaster Pro Преглед отблизо

Ролетка магнитна двоен стоп метална 10м. х 25мм. | Topmaster Pro

Topmaster Pro

260609

Ролетка с магнитен накрайник и двоен стоп марка Topmaster. Тя е с удароустойчив стоманен корпус, заключващ механизъм, удобен захват и щипка за закачане на колан.

Повече детайли

260609

19,40 лв

Техническо описание

Виддвоен стоп
Дължина10 м.
Покритиеметалик

Повече информация

Ролетка с магнитен накрайник и двоен стоп марка Topmaster. Тя е с удароустойчив стоманен корпус, заключващ механизъм, удобен захват и щипка за закачане на колана.


Има максимална устойчивост в изпънато положение на лентата. Специален и силен магнитен накрайник, позволяващ застопоряване на лентата отгоре и отдолу. Тя е с полимерно антикорозионно матово покритие на лентата. 


Продуктите на Topmaster се характеризират с високо качество, отлична цена, надеждност и иновация по отношение на дизайна и функционалността им.

Topmaster logo

  Инструментите с марката Topmaster са известни на българският пазар от 2001 година. Topmaster Professional е една от марките лидер в България за авто инструменти. В нашият магазин ще намерите над 650 артикула с марката Топмастер.
  Ние предлагаме разнообразие от гаечни ключове, тресчотки, вложки, специализирани авто инструменти, брадви, триони и още много други инструменти подходящи както за професионална употреба, така и за домашно ползване. От ToolsPanda постоянно обновяваме гамата на марката и при нас винаги може да намерите всички актуални продукти на Topmaster.

30 други продукти в същата категория:

Избрани категории