Категории

Пробои и секачи комплект 5 части | FORCE Tools Преглед отблизо

Пробои и секачи комплект 5 части | FORCE Tools

FORCE Tools

Секачи и пробои в комплект от 5 броя марка FORCE са удобни ръчни инструменти, които не отнемат много място и тежат сравнително малко, така че може да се съхраняват в джоба или в малка кутия за инструменти. Изработени са от висококачествена стомана с дълъг експлоатационен живот. Подредени са на пластмасова вложка място за всеки инструмент.

Повече детайли

5054

26,99 лв

1795

JN63795

Повече информация

Секачи и пробои в комплект от 5 броя марка FORCE са удобни ръчни инструменти, които не отнемат много място и тежат сравнително малко, така че може да се съхраняват в джоба или в малка кутия за инструменти. Изработени са от висококачествена стомана с дълъг експлоатационен живот. Подредени са на пластмасова вложка място за всеки инструмент.


Комплекта от секачи и избивачи представляват ръчни инструменти с висока удароустойчивост и отлично качество. Инструментите на FORCE са винаги висококачествени стоки. 


Характеристики:

Тегло: 505 грама

Пробои - 3 броя
Секачи - 2 броя

  FORCE logo

   FORCE e световно известна марка за инструменти, изработени от висококачествени сплави. На Българският пазар марката е търсена заради ниската си цена и заради качеството им което позволява инструментите FORCE да се използват за професионална употреба.
  На FORCE TOOLS пи нас ще намерите огромна гама от шестограми, гаечни ключове, гедоре комплекти и тресчотки, както и много други ръчни инструменти.

Клиенти, които купиха този продукт, купиха също и:

30 други продукти в същата категория: