Категории

Преса хидравлична 10т. настолна с манометър RD-HP02 | RAIDER Преглед отблизо

Преса хидравлична 10т. настолна с манометър RD-HP02 | RAIDER

RAIDER

Хидравлична настолна преса с манометър RD-HP05 Raider с мощност 10 тона. Пресата работи на принципа на хидравличното налягане с капацитет 10 тона.

Повече детайли

300604

548,99 лв

9591

300604

Техническо описание

Видхидравлична + манометър
Натиск10 т.

Повече информация

Хидравлична настолна преса с манометър RD-HP05 Raider с мощност 10 тона. Пресата работи на принципа на хидравличното налягане с капацитет 10 тона.

Изработена е от висококачествена стомана и здрави сглобки, за да Ви служи дълго време. Може да се използва както за набиване така и за избиване на лагери.


Технически характеристики:
Капацитет 10 т.
Разстояние м/у двете колони: 400 мм.
Разстояние м/у челюстите:100 мм.(приблиз.)
Тегло 40 кг.

RIDER logo

   Марката инструменти Raider е позната и утвърдена на пазара в България от повече от 12 години със съотношението си между ниска цена и качеството което получавате. Марката Ел. инструменти Rider и Rider PRO покриват цялата гама от електрически инструменти като: бормашини, дрелки, поялници, фрези за дърво, мото фрези, косачки и тримери, резачки за дърва и много други.
Също така с марката Райдер при нас ще откриете и много машини покриващи на практика всички отрасли като: Дървообработване, строителство и ремонт, металообработване и голяма гама от градинска техника. Raider е една от най желаните марки за сервизно оборудване тъй като предлага голяма гама от инструменти и авто лебедки. При нас освен машини и инструменти ще намерите и всички консумативи за тях.

29 други продукти в същата категория: