Категории

Нивелир с настройка 1500мм. | Topmaster Pro Преглед отблизо

Нивелир с настройка 1500мм. | TopMaster Pro

Topmaster Pro

Алуминиев нивелир с магнит 1500 мм. марка Topmaster е с отлично качество и гарантиран дълъг живот. Подсилено тяло, с възможност за регулиране на либелите.

Повече детайли

270305

31,99 лв

5057

270305

Техническо описание

Размер1500 мм.
Типс настройка

Повече информация

Алуминиев нивелир с магнит 1500 мм. марка Topmaster е с отлично качество и гарантиран дълъг живот. Подсилено тяло, с възможност за регулиране на либелите.


Изработен е от висококачествен алуминиев материал. Има устойчива и удароустойчива лека конструкция, с подсилено тяло и допустимо отклонение до 1.0 мм на метър. Подходящ е за изграждане на конструкции, инсталации, занаятчийство, дърводелство, зидария и др.


Продуктите на Topmaster се характеризират с високо качество, отлична цена, надеждност и иновация по отношение на дизайна и функционалността им.


Характеристики:

Подсилено тяло, с възможност за регулиране на либелите
Дължина: 1500,00 мм.
Брой либели: 3
Дебелина на профила: 2.0 мм.
Допустимо отклонение: 1,0 мм/м.

Topmaster logo

  Инструментите с марката Topmaster са известни на българският пазар от 2001 година. Topmaster Professional е една от марките лидер в България за авто инструменти. В нашият магазин ще намерите над 650 артикула с марката Топмастер.
  Ние предлагаме разнообразие от гаечни ключове, тресчотки, вложки, специализирани авто инструменти, брадви, триони и още много други инструменти подходящи както за професионална употреба, така и за домашно ползване. От ToolsPanda постоянно обновяваме гамата на марката и при нас винаги може да намерите всички актуални продукти на Topmaster.

30 други продукти в същата категория: