Категории

МОБИЛНА СИСТЕМА ЗА ОТРАБОТЕНИ МАСЛА | TROMMELBERG Преглед отблизо

МОБИЛНА СИСТЕМА ЗА ОТРАБОТЕНИ МАСЛА | TROMMELBERG

TROMMELBERG

Бърз и лесен начин за събиране на отработени масла от двигатели и скоростни кутии под влиянието на редуциран сгъстен въздух.

Повече детайли

UZM80

561,99 лв

7430

UZM80

Техническо описание

ВидМобилна система
Окомплектовкана брой

Повече информация

Бърз и лесен начин за събиране на отработени масла от двигатели и скоростни кутии под влиянието на редуциран сгъстен въздух.


Маслото (отработено) може да се събира в специален резервоар за събиране на масло или в стъклена камера. Вдигащата баня осигурява гравитационен дренаж. Лесно се монтира в ревизионната яма, на пода или под асансьора. Стъклената камера е предназначена да определи качеството и количеството на използваното или заменено масло.


Комплект специални сонди с различни диаметри, предназначени за висококачествено дрениране на масло от двигателя. Специален манометър, осигуряващ контрол на пълненето на резервоара за събиране на маслото. Вградената помпа "Venturi" с пневматично задвижване, която работи от сгъстен въздух за създаване на вакуум, необходим за всмукване на масло. Ускореното събиране на масло от резервоара се осигурява от действието на сгъстен въздух.


Характеристики:

Метод за изхвърляне
Капацитет на резервоара80 л.
Обем на приемника на маслото 13 л.
Вакуумна помпа
Консумация на въздух 200 l / min
Налягане на сгъстен въздух 8 бар
Тегло 28 кг.
Размери 490х410х880 мм.

8 други продукти в същата категория: