Категории

Крик латерна 60" 2т. | TORIN - TonGrun Преглед отблизо

Крик латерна 60" 2т. | TORIN - TonGrun

TORIN - TonGrun

TG27977

Високоповдигащ крик крик латерна с мощна товароподемност от 2 тона и височина на повдигане от 125 мм. до 1330 мм. Машините TORIN са отлично решение като Ви предлагат отлично качество и технологично ниво на достъпни цени.

Повече детайли

TG27977

123,00 лв

Техническо описание

Типлатерна
Товароподемност2 т.

Повече информация

Високоповдигащ крик крик латерна с мощна товароподемност от 2 тона и височина на повдигане от 125 мм. до 1330 мм. Машините TORIN са отлично решение, като същевременно Ви предлагат отлично качество и технологично ниво на достъпни цени.


Повдигането и спускането с крика на превозните средства се извършва чрез направляващия лост на него. Изработен е от висококачествена и здрава стомана, за да Ви служи дълго време.


Характеристики:

Задвижване - Ръчно
Височина на повдигане 125 мм.
Максимално натоварване 2000 кг.
Максимална височина 1330 мм.
Тегло: 14,5 kg

TORIN Logo

  При нас ще намерите цялата гама на може би един от най-добрите производители на хидравлични крикове и подемна техника с марката TORIN. Криковете на Торин се отличават с ярко червеният си цвят. Те са предпочитани за оборудване на автосервизи поради дългият им експлоатационен живот. Освен крикове с марката TORIN може да закупите и автомонтьорски лежанки, лебедки, инструментални колички и хидравлични преси.

30 други продукти в същата категория:

Избрани категории