Категории

Душ подвижен 8в1 на стойка 65см. | Top Chrome Преглед отблизо

Душ подвижен 8в1 на стойка 65см. | Top Chrome

Top Chrome

809906

Подвижен душ марка TopChrome 8в1 на стойка 65 см. Комплекта е изработен от висококачествени материали с дълъг експлоатационен живот. Стойката за слушалката може да се върти и позиционира за максимално удобно използване. Разполага и с поставка подходяща за сапуни.

Повече детайли

809906

18,99 лв

Повече информация

Подвижен душ марка TopChrome 8в1 на стойка 65 см. Комплекта е изработен от висококачествени материали с дълъг експлоатационен живот. Стойката за слушалката може да се върти и позиционира за максимално удобно използване. Разполага и с поставка подходяща за сапуни.


Продуктите на TopChrome са с гаранция за практичност и достъпност на различни санитарни аксесоари, смесителни батерии, душове и други продукти, внасящи стил и усещане за уют във вашата баня и кухня. 

TopChrome logo

   Продуктовото разнообразие на марката TopChrome предлага множество от смесителни батерии, душове и санитарни аксесоари за оборудване на бани и кухни. Продуктите на TopChrome се отличават с елегантната изработка на всеки един от артикулите им и невероятният си иновативен дизайн, който предлага удобство и комфорт при използването им.

26 други продукти в същата категория:

Избрани категории