Категории

Четка ротационна за водоструйка | RAIDER Преглед отблизо

Четка ротационна за водоструйка | RAIDER

RAIDER

138105

Четка ротационна за водоструйка марка Raider. Четката разполага с висококачествен механизъм на задвижване на главата която почиства отлично и внимателно детайлите.

Повече детайли

138105

19,99 лв

Техническо описание

Видчетка

Повече информация

Четка ротационна за водоструйка марка Raider. Четката разполага с висококачествен механизъм на задвижване на главата която почиства отлично и внимателно детайлите. Тя е с дълго рамо от 40 сантиметра и диаметър 14 сантиметра.


Raider е добре позната марка у нас и е сред най желаните за инструменти, съчетаващи едновременно отлично качество на достъпна цена.


Характеристики
:

Дължина 400 мм.

Диаметър 140 мм.

RIDER logo

   Марката инструменти Raider е позната и утвърдена на пазара в България от повече от 12 години със съотношението си между ниска цена и качеството което получавате. Марката Ел. инструменти Rider и Rider PRO покриват цялата гама от електрически инструменти като: бормашини, дрелки, поялници, фрези за дърво, мото фрези, косачки и тримери, резачки за дърва и много други.
Също така с марката Райдер при нас ще откриете и много машини покриващи на практика всички отрасли като: Дървообработване, строителство и ремонт, металообработване и голяма гама от градинска техника. Raider е една от най желаните марки за сервизно оборудване тъй като предлага голяма гама от инструменти и авто лебедки. При нас освен машини и инструменти ще намерите и всички консумативи за тях.

Клиенти, които купиха този продукт, купиха също и:

12 други продукти в същата категория:

Избрани категории