Категории

Щифтоизбивач (1.9 - 7.9) 6 бр. | FORCE Tools Преглед отблизо

Щифтоизбивач (1.9 - 7.9) 6 бр. | FORCE Tools

FORCE Tools

Щифтоизбивач в комплект от 6 броя с различни размери марка Forceса удобни ръчни инструменти, които не отнемат много място и тежат сравнително малко, така че може да се съхраняват в джоба или в малка кутия за инструменти. 

Повече детайли

50614

21,99 лв

1990

JN66014

Повече информация

Щифтоизбивач в комплект от 6 броя с различни размери марка Forceса удобни ръчни инструменти, които не отнемат много място и тежат сравнително малко, така че може да се съхраняват в джоба или в малка кутия за инструменти. 


Комплекта от щифтоизбивачи представляват ръчни инструменти с висока удароустойчивост и отлично качество. Произведени са от здрави и качествени материали с дълъг експлоатационен живот. Инструментите на Force са винаги висококачествени стоки.


Характеристики:

Марка: Force
Модел: JN66014
Брой части: 6
Размери:1.9-7.9 мм.
Тегло: 0.24 кг.

Размери:
щифтоизбивач: 1.9 мм.
щифтоизбивач: 2.9 мм.
щифтоизбивач: 3.9 мм.
щифтоизбивач: 4.9 мм.
щифтоизбивач: 5.9 мм.
щифтоизбивач: 7.9 мм.

  FORCE logo

   FORCE e световно известна марка за инструменти, изработени от висококачествени сплави. На Българският пазар марката е търсена заради ниската си цена и заради качеството им което позволява инструментите FORCE да се използват за професионална употреба.
  На FORCE TOOLS пи нас ще намерите огромна гама от шестограми, гаечни ключове, гедоре комплекти и тресчотки, както и много други ръчни инструменти.

Клиенти, които купиха този продукт, купиха също и:

30 други продукти в същата категория: