Категории

Шприц за масло Преглед отблизо

Шприц за масло | JBM

JBM

Шприц за масло JBM е инструмент за подаване на масла и греси към фрикционни части, лагери, възли и сглобки на автомобила, за да се предотврати тяхното прекомерно износване.

Повече детайли

51928

19,20 лв

10802

51928

Техническо описание

ВидШприцове

Повече информация

Шприц за масло JBM е инструмент за подаване на масла и греси към фрикционни части, лагери, възли и сглобки на автомобила, за да се предотврати тяхното прекомерно износване.


Обемът на бутилката е голям цели 500 см3, което значително ще удължи работния процес.


Тялото заедно с цилиндъра е изработено от устойчив материал, с високо качество, което ще осигури дълъг живот на инструмента. Металният лост по тялото Ви позволява да натискате леко, за да изтласкате смазката, като ефективно смазвате необходимите компоненти.


Специален накрайник позволява смазването да се изпомпва спретнато, без да се разлее или да се пръска. Този инструмент ви позволява лесно да наливате масло в скоростната кутия, коляновия вал, мостовете. 


Продуктът е произведен e от испанския производител JBM. Компания с над 18-годишен опит в света на вноса и маркетинга на продукти за дистрибуция в различни сектори: автомобилни, хардуер-DIY , индустриални доставки , оборудване и други.


Предимства на модела
Ефективно подаване на масла
Максимален обем на смазка 500 см3 
Метален корпус 
Опростен дизайн 
Лесна работа 
Малка дължина и тегло 
Дълъг експлоатационен живот.

Клиенти, които купиха този продукт, купиха също и:

30 други продукти в същата категория: