Категории

УСТРОЙСТВО ЗА ОЗОНИРАНЕ НА ВЪЗДУХА | MAGNETI MARELLI Преглед отблизо

УСТРОЙСТВО ЗА ОЗОНИРАНЕ НА ВЪЗДУХА | MAGNETI MARELLI

MAGNETI MARELLI

Озонаторът е устройство, което чрез йонизиращ атмосферен въздух създава нестабилен алоотропен вариант на кислород, т.е. озон О3.

Повече детайли

430104018045

600,99 лв

9245

430104018045

Техническо описание

Видуред

Повече информация

Озонаторът е устройство, което чрез йонизиращ атмосферен въздух създава нестабилен алоотропен вариант на кислород, т.е. озон О3.


Озонът, като много силен оксидант, премахва всички замърсявания. Ефективно премахва влагата, която се натрупва основно върху подови покрития и на изпарителя за климатизация. Той също така елиминира неприятните миризми. В зависимост от размера на кабината на автомобила и степента на замърсяване, устройството има възможност да избере режима и работното време (5, 10, 15, 30, 60 минути). При автобуси се препоръчва да използвате няколко устройства с озон. Озонът (О3) се намира в атмосферния въздух, където се образува от кислород под въздействието на ултравиолетовото лъчение.


Озонът е газ, по-тежък от въздуха, той е нестабилен и бързо се разлага. Разграждането ускорява увеличаването на температурата, влажността и замърсяването на въздуха. Във водата озонът се разпада по-бързо, отколкото във въздуха. В газова форма е безцветна, в по-дебели слоеве е синя. Той е силно тъмносин в течно състояние и почти черен в твърдо състояние. Озонът е много силно окисляващо съединение, много по-силно от кислорода. Тя се разпада на молекула кислород и атомен кислород. Поради много силните си окислителни свойства, той се използва широко в промишлеността.


Технически характеристики
Размери:320 х 220 х 95 мм.
Захранване: 220/240 V- 50 Hz - 0.15 A - 18 W
Капацитет на устройството: 3 L / min.
Производство на озон: 1 g / h


Благодарение на компактния си дизайн и дългия озонов кабел, който води от устройството, премахването на примесите е изключително лесно.


Характеристики на устройството:
• лесен за употреба
• премахва всички замърсители
• премахва влагата
• премахва неприятните миризми
• прост и екологичен начин на работа
• елиминира разходите, свързани с употребата и изхвърлянето на химикали

30 други продукти в същата категория: