Категории

О-пръстени 407 бр. к-т | Gadget Преглед отблизо

О-пръстени 407 бр. к-т | Gadget

Gadget

Комплект от различни видове уплътнителни О-пръстени марка Gadget 407 броя с отлично качество и голяма здравина. Елементите са различни видове и са прегледно подредени в практична пластмасова кутия за тяхното съхранение. Има всякакви размери и дебелини, които биха Ви били необходими. Продуктите са изработени от висококачествени материали с дълъг експлоатационен живот.

Повече детайли

540704

22,99 лв

7787

540704

Техническо описание

ОкомплектовкаКомплект

Повече информация

Комплект от различни видове уплътнителни О-пръстени марка Gadget 407 броя с отлично качество и голяма здравина. Елементите са различни видове и са прегледно подредени в практична пластмасова кутия за тяхното съхранение. Има всякакви размери и дебелини, които биха Ви били необходими. Продуктите са изработени от висококачествени материали с дълъг експлоатационен живот.


Пакетът съдържа общо 407 части с различни размери и дебелина.

GAGET LOGO

  Марката Gadget предлага широка гама от ръчни инструменти с високо качество на достъпни цени. Всеки един от продуктите с марката Gadget отговаря на съвременните тенденции на DIY пазара. Инструментите за па от клас хоби и покриват гамата механични инструменти, авто инструменти, подемни инструменти, измервателни инструменти и водопроводни инструменти.

Клиенти, които купиха този продукт, купиха също и:

30 други продукти в същата категория: