Категории

Магнитно покривало с две лица 110см/64см Преглед отблизо

Магнитно покривало с две лица 110см/64см | JBM

JBM

Многофункционално защитно покривало марка JBM за предпазване на автомобила, изработено висококачествени материали. Използва се за предпазване на различни части на автомобилите по време на ремонтните дейности в сервиза с цел да не се одраска, изцапа или нарани боята на автомобила.

Повече детайли

Продуктът вече не е наличен

51622

25,20 лв

10776

51622

Повече информация

Многофункционално защитно покривало марка JBM за предпазване на автомобила, изработено висококачествени материали. Използва се за предпазване на различни части на автомобилите по време на ремонтните дейности в сервиза с цел да не се одраска, изцапа или нарани боята на автомобила.


Защитното покривало е идеалното средство за предпазване на автомобила при обслужване или ремонт. То е подходящо за всички превозни средства и е много лесно за поставяне.  Екологично чисто, за многократна употреба и високоустойчиво на нефт и масла.


Продуктът е произведен e от испанския производител JBM. Компания с над 18-годишен опит в света на вноса и маркетинга на продукти за дистрибуция в различни сектори: автомобилни, хардуер-DIY , индустриални доставки , оборудване и други.


Спецификации:

Материал 100% PP. 
С магнити за прикрепване на каросерията. 
Подходящо за всички автомобили

Много лесен за монтаж. 
Две страни: едната кадифена / другата PVC
Размери: 110 см х 64 см
4 магнитни точки
Екологичен, за многократна употреба.

Устойчив на нефт.

Клиенти, които купиха този продукт, купиха също и:

16 други продукти в същата категория: