Категории

Транспортна кутия за кучета MAELSON, антрацит, L Преглед отблизо

Транспортна кутия за кучета MAELSON, антрацит, L

DO ALNSK7108

Сгъваемата найлонова транспортна кутия Maelson Soft е изработена от лек, но издръжлив материал и е много удобна за вашето животинче

Повече детайли

476,16 лв

Повече информация

Сгъваемата найлонова транспортна кутия Maelson Soft е изработена от лек, но издръжлив материал и е много удобна за вашето животинче.


Може да се използва, ако практикувате кинология с кучето си, отивате с него за представления или просто за екскурзии.
Кутията може бързо и лесно да се сгъне и разтвори.
Използваните дълготрайни материали гарантират дълъг живот на кутията и защитават вашето куче.


Пружинният механизъм на сгъваемата каса предотвратява нежеланото оформление. Сменяемият външен капак е изработен от 600D найлон с подсилени заоблени ъгли.
Касите имат 3 отделни отвора - отпред, отстрани и отгоре. Входовете могат да бъдат затворени с твърда мрежа, която осигурява добра видимост и достатъчно подаване на чист въздух.

Страничните и горните входове могат да бъдат открити, така че кучето да може да се отпусне. Всички три входа може лесно да се отварят и затварят с твърд цип, снабдена е с механизъм. Така че не е нужно да се притеснявате за бягство от кутията. Всички ципове са много здрави, дълготрайни и лесни за употреба.


Можете да използвате голямата странична врата за лесно товарене и разтоварване на кучето зад кутията.
За транспорта кутията е оборудвана с практични дръжки, които могат да бъдат и предпазен колан като по този начин се гарантира пълна безопасност на кучето на пътя.
Всички отвори са снабдени с много устойчива мрежа, която е по-малко склонна към разкъсване. Прозоречните и страничните врати се търкалят. Те могат да се местят, за да дадат на кучето уединение.


Отдолу - Водонепроницаемата основа на щайгата е водоустойчива и гарантира сухота вътре на кучето, дори ако го поставите във влажна трева.


Клетката има подвижна и измиваща се възглавница от имитация на овча кожа, която добавя стил и гарантира комфорт.


Материал - облицовка от найлон, стоманена сгъваема рамка с пластмасови елементи, възглавница от изкуствена вълна (може да се пере).

Размер L

Размери: 82 * 59 * 59 см.

30 други продукти в същата категория:

Избрани категории