Категории

Маркуч 5m за водоструйка RD-HPC03 | RAIDER Преглед отблизо

Маркуч 5m за водоструйка RD-HPC03 | RAIDER

RAIDER

138106

Маркуч за водоструйка Raider RD-HPC03 5 метров е предназначен за професионалисти и любители, които работят с водоструйките. Маркучът за водоструйка е отлично решение с високо качество за продължителна работа във вашият двор или градина.

Повече детайли

Продуктът вече не е наличен

138106

20,00 лв

Техническо описание

Видмаркуч

Повече информация

Маркуч за водоструйка Raider RD-HPC03 5 метров е предназначен за професионалисти и любители, които работят с водоструйките. Маркучът за водоструйка е отлично решение с високо качество за продължителна работа във вашият двор или градина.


Raider е добре позната марка у нас и е сред най желаните за инструменти, съчетаващи едновременно отлично качество на достъпна цена.

RIDER logo

   Марката инструменти Raider е позната и утвърдена на пазара в България от повече от 12 години със съотношението си между ниска цена и качеството което получавате. Марката Ел. инструменти Rider и Rider PRO покриват цялата гама от електрически инструменти като: бормашини, дрелки, поялници, фрези за дърво, мото фрези, косачки и тримери, резачки за дърва и много други.
Също така с марката Райдер при нас ще откриете и много машини покриващи на практика всички отрасли като: Дървообработване, строителство и ремонт, металообработване и голяма гама от градинска техника. Raider е една от най желаните марки за сервизно оборудване тъй като предлага голяма гама от инструменти и авто лебедки. При нас освен машини и инструменти ще намерите и всички консумативи за тях.

12 други продукти в същата категория:

Избрани категории